Lajkolj minket a Facebook-on!

Kérdezzen tőlünk!

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

• Útburkolati jelek festése és eltüntetése

Cégünk az elmúlt években széles körű tapasztalatot szerzett az útburkolat festés területén. Kiemelkedő szempont számunkra, hogy feltűnő, jól látható jelek kerüljenek az utakra, azonban legalább ennyire fontos az acheterdufrance.com útburkolat festés tartóssága is! Az alkalmazott technológia kiválasztásakor ezeket a szempontokat vesszük figyelembe. Festőgépeinkkel a hagyományos oldószeres festésen kívül, a tartós hideg- vagy thermoplasztik burkolat festés kivitelezését is elvégezzük.  Útburkolat festés nem csak közutakon, autópályákon, főutakon, illetve belterületi úthálózaton, hanem köztereken, parkolókban, pihenőhelyeken is felmerül igényként. Vállaljuk magánterületek, áruház parkolók, rutinpályák, repülőterek útburkolat festését is.

• Burkolatjel marása és végleges eltávolítása

• Sportpályák felfestése
Cégünk hitelesített sportpályák festését is vállalja.

• Tűzrendészeti és munkavédelmi vonalak
Tűzoltó készülék helyének jelölése, tűzrendészeti vonalak megkülönböztetése. Gyalog útvonalak illetve targonca helyének jelölése, gépes berendezések útvonalának és elhelyezkedésének jelölése.

• Ábrák, logók, piktogramok
Bármilyen burkolattípusra - aszfalt, pvc, linóleum, parketta, gumi, öntött padló, műfű, stb. - vállaljuk a festést és minta készítést.

• Kresz táblák kihelyezése és forgalmazása

• Hóekézhető prizmák kihelyezése


 

Festett-Jel Forgalomtechnikai Kft.

2030 Érd, Domokos utca 3.

tel/fax: +(36) 23 364 410

mobil: +(36) 20 338 88 99,
+(36) 30 416 96 78

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.