Burkolati jelek festése

Parkoló festés
Mélygarázs festés
Forgalmi utak festése
Városok komplett úthálózatának festése

Megbízásainkat mindig magas színvonalon, az érvényben lévő előírásoknak és szabályoknak megfelelően teljesítjük. Fontos számunkra a minőség, ezért Graco LineLazer vonalfestő gépekkel dolgozunk. Csak és kizárólag kiváló láthatóságú, az aktuálus igényeknek megfelelő, hagyományos oldószeres, vízbázisú útburkolat festékeket használunk. Vállaljuk régebbi burkolati jelek marását és eltávolítását is.

Az ország egész területén vállaljuk akár egész városok komplett úthálózatának teljes festését, illetve közutak, autópályák, főutak, repülőterek, pihenőhelyek, belterületi utak, közterek forgalomtechnikai szempontból fontos burkolati jeleinek festését.

Cégünk bárhol az országban végzi parkolók és mélygarázsok burkolati jeleinek festését. A munkák során sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, magas színvonalon, a legkorszerűbb gépekkel, technológiával dolgozunk. Mivel a jelfestés tartóssága zárt térben is ugyanolyan fontos, mint kültéren, az ilyen megrendeléseket is kiváló láthatóságú és tartós festékek felhasználásával teljesítjük. Parkolókban és mélygarázsokban is vállaljuk régebbi burkolati jelek marását és eltávolítását is.

Munkavédelmi, biztonságtechnikai festés

Munkavédelmi festések
Ipari területek festése
Targonca, gépi berendezések, gyalogos útvonalak létrehozása
Tűzvédelmi, vonulási és biztonsági távolság festések

Beltéren, üzemekben, csarnokokban és raktárakban nemcsak a forgalom biztosítása, hanem az ott dolgozók biztonsága és a biztonságos munkavégzés is rendkívül fontos. Ezekben a létesítményekben korszerű, Graco LineLazer gépeinkkel és kiváló láthatóságú, tartós festékekkel vállaljuk munkavédelmi útvonalak – gyalog útvonalak illetve targonca helyének, gépes berendezések útvonalának és elhelyezkedésének – festését. Ezen felül foglalkozunk az előírásoknak megfelelő tűzrendészeti jelfestéssel: tűzoltó készülékek helyének jelölésével és tűzrendészeti vonalak megkülönböztetésével.

Sportpályák festése

Gumi burkolatú pályák (tns, epdm, rekortán, linóleum)
Parketta, aszfalt, beton burkolatú pályák festése
Új felújító festés
Kresz pályák festése
Játszóterek festése

Cégünk évek óta sportpályák burkolati jeleinek festését, vonalazását is vállalja. Elsősorban új kézilabda-, kosárlabda-, röplabda-, tenisz-, tollaslabda pályák burkolati jeleinek festését végezzük, de foglalkozunk lekopott és átalakítandó jelek újrafestésével is.

KRESZ táblák kihelyezése

Táblák kihelyezése
Ideiglenes forgalmi terelés

Ideiglenes útburkolati jelek elhelyezése, felszedése

A KRESZ táblák létfontosságúak a szabályszerű és balesetmentes közlekedés szempontjából. A Festett Jel Kft. évek óta foglalkozik közúti jelzőtáblák kihelyezésével. Az általunk kihelyezett, az Útügyi Műszaki Előírásoknak minden szempontból megfelelő KRESZ táblák megbízható minősége garantálja, hogy a legszélsőségesebb időjárási viszonyok mellett is biztos utat mutatnak a utakon közlekedőknek.

Burkolati jelek eltávolítása

Marásos technológia
Égetéses technológia
Vegyi technológia

Cégünk vállalja régebbi burkolati jelek marását és eltávolítását kültéren, a többi között autópályán, főutakon, közterületeken. De beltéren – parkolókban és mélygarázsokban – is teljesítjük megrendelőink ilyen jellegű megbízásait.

Galéria

Legutóbbi referenciáink